En industridesigner det pratats mycket om den senaste tiden är Philippe Starck. För er som inte känner igen detta namn kan vi informera att det är en Fransk designer som föddes 1949 och som blivit en a de mest produktiva designer inom industri i modern tid. Denna man har gjort mycket, han är vad man kan säga en gigant. Utöver att vara en magnifik industridesigner är Philippe också arkitekt och en av de mest kända byggnader som han ritat och inrett är hotellet Hotel Costes som ligger i Paris. Det hotellet har visat på hur stor skillnad den kan vara från övernattning till övernattning. Vissa kanske tänker att ett hotell endast är någonstans där man sover, men det kan vara en mycket större upplevelse än så – någonting Phillippe Starch förstod i och med att han designade hotellet. Hotellet byggdes 1991 och sedan dess har också flera andra designer och arkitekter inspirerats av detta. Om du vill boka hotell som påminner om detta i Stockholm finns det faktiskt möjlighet att göra det, men självklart är det ännu häftigare att åka till Paris för att uppleva det på riktigt. Om du inte redan är halvvägs till flygplatsen kommer nog denna artikel nedan från Svenska Dagbladet övertyga dig om vad en weekend i Paris boendes på ett extraordinärt hotell är det ultimata just nu. Så här står det:????????????????????????????????????????

Under den franska sensommaren fylls Paris alla gator av återvändande storstadsbor. Just när semestern är över för de flesta är det dags att njuta av den ljumma Parisnatten – nu är definitivt säsong för party! Häng med på en helkväll

Du som skulle önska att åka till Paris men inte har möjlighet, kan som sagt också stanna kvar i Stockholm för att bo på ett spännande hotell. Några spännande tips kan du då hitta här.